FOLLOW US ON   Segafredo Facebook Fan Page
Zoek op de website
  • nl
Share this page on
Facebook
Twitter
Segafredo aanwezig bij Smaak & Stijl 2016
15 Maart 2016

Het Italië Evenement Smaak & Stijl 2016 zal wederom plaatsvinden in de parken en tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Elk jaar komen er ruim 26.000 bezoekers richting dit mooie evenement waar Segafredo ook aanwezig zal zijn met onze koffie.

Het is de dertiende editie van het grootste Italiaanse evenement in de Benelux, dat op 20, 21 en 22 mei als vanouds weer zijn tenten opslaat in de tuinen van Kasteel de Haar in Utrecht. Ook de basis van het evenement is in al die jaren vrijwel ongewijzigd gebleven: een breed aanbod van smaken en stijlen uit alle twintig regio’s van Italië. Ieder jaar hetzelfde? Zeker niet! Oude tradities blijven, maar er is ook altijd weer veel nieuws onder de mediterrane zon. Zo werd vorig jaar voor het eerst gevaren met Venetiaanse gondels en een circus opgezet.

Daarnaast is het Italië Evenement in de afgelopen jaren steeds meer uitgegroeid tot een belevenis. Het is voor de exposanten en bezoekers meer dan een beurs alleen. Om die reden worden ook dit jaar weer tal van activiteiten georganiseerd. De workshops, proeverijen, lezingen en optredens zijn allemaal gratis bij te wonen en maken dat de meeste bezoekers er een dagje uit van maken.

Kijk voor meer informatie over het Italie Evementen Smaak & Stijl op hun website.