FOLLOW US ON   Segafredo Facebook Fan Page
Zoek op de website
  • nl
Share this page on
Facebook
Twitter
KWALITEIT

Alles draait om kwaliteit en service

Segafredo Zanetti staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteit en is continu bezig deze te verbeteren. Door de beheersing van de hele koffieketen, laten wij niets aan het toeval over. Van het verbouwen van koffieplanten op onze eigen plantages in Brazilië, de selectie en uiteindelijke keuze van de groene, ruwe koffiesoorten tot het melangeren en branden van onze Espresso in onze supermoderne koffiebranderijen.

De samenstelling van onze melanges blijft geheim. Wat wij u wel kunnen vertellen, is dat alleen de allerbeste arabica en robusta koffiebonen door onze ervaren specialisten worden gebruikt. Dit geeft Segafredo zijn crema famoso en unieke aroma.

Totaalpakket

Wij kunnen u een compleet pakket aanbieden, dat wij rechtstreeks bij u afleveren. Dit bespaart u veel tijd. Terwijl u zich bekommert om het groeiende aantal gasten, zijn wij op de achtergrond actief. Onze Sales Baristi leveren de koffie, checken de juiste afstelling van de koffiemolen en controleren de watertemperatuur en druk van de espressomachine. Desgevraagd geven wij uw personeel opleiding en training in de bereiding van de perfecte Espresso. Om bij elke slok steeds weer opnieuw het la dolce vita-gevoel te ervaren.