FOLLOW US ON   Segafredo Facebook Fan Page
Zoek op de website
  • nl
HORECA

Segafredo Linea Bar concept voor de horeca

Met het Segafredo Linea Bar concept biedt u als horeca ondernemer uw klanten de toegevoegde waarde van een sterk merk met authentieke Italiaanse uitstraling en beleving. 

Het Segafredo Linea Bar concept bestaat uit drie exclusieve melanges. Elk met een eigen smaak en karakter. Daarnaast biedt het Linea Bar concept u een compleet pakket met aanvullende producten. Tevens hebben wij een eigen lijn met kwalitatief hoogwaardig espresso apparatuur "La San Marco".

Uw voordeel: Servizio è Qualità

Het belangrijkste kenmerk van het Linea Bar concept van Segafredo is de ‘Servizio è Qualità’. Onze "sales Baristi" bezoeken u regelmatig en bewaken de kwaliteit van de koffie die u serveert. Dit betekent:

  • Controle van de koffie, molen en espresso apparatuur.
  • Opleiding en training van uw personeel.
  • Advies
  • Betrokkenheid
Wij bieden u alles wat u van een professionele partner in business mag verwachten. En u biedt uw gasten het originele Italiaanse levensgevoel. Naast koffie, omvat het horecagamma van Segafredo Zanetti ook zorgvuldig geselecteerde regionale producten, zoals cacao, thee en kruiden. Verder weet Segafredo Zanetti maar al te goed dat koffie en kwaliteit alleen niet voldoende zijn; ook de sfeer en entree zorgen ervoor dat de klant steeds weer terugkomt. Daarom heeft het een elegante serie horecamaterialen ontwikkeld, die rekening houdt met de activiteiten van de "barista" en de aankleding van de horecagelegenheid.