FOLLOW US ON   Segafredo Facebook Fan Page
Zoek op de website
  • nl
Share this page on
Facebook
Twitter
TREK-SEGAFREDO

Segafredo Zanetti is de co-naam sponsor van het Trek-Segafredo team

Segafredo verbind 3 jaar haar naam aan het Trek-Segafredo wielerteam.

Het partnerschap werd officieel gepresenteerd in Treviso , Italië in aanwezigheid van Massimo Zanetti , voorzitter van de MZB groep , Joe Vadeboncoeur , Vice President van Trek Bicycle en Luca Guercilena , General Manager van Trek Factory Racing.

Massimo Zanetti @ TrekSegafredo press presentationNet zoals wij dat doen bij Segafredo!

Massimo Zanetti : "Als kind, nam mijn vader me mee naar een Giro d' Italia etappe waar ik Coppi en Bartali zag, Coppi met de roze trui , Bartali met de driekleur trui van de Italiaanse kampioen. Ik was zo onder de indruk en gefascineerd dat vanaf die tijd , ik altijd tegen mezelf heb gezegd dat ik vroeg of laat een het fietsen zou sponsoren."

"Vandaag is die dag! Dankzij Trek hebben we een geweldig team samengesteld uit rijders uit Italië en uit alle hoeken van de wereld ... Net zoals wij dat doen bij Segafredo!  Ik hoop dan ook dat we met Trek-Segafredo mooie successen kunnen gaan behalen zoals wij in het verleden ook hebben gehaald in andere sporten zoals de Formule 1

 

 

Koffie en fietsen een perfecte combinatie

Joe Vadeboncoeur - Trek: "Iedereen die fietst weet dat er niets in de wereld beter samengaat dan fietsen en koffie. We zijn dan ook enorm enthousiast dat we Segafredo mogen verwelkomen binnen het Trek-Segafredo team en kijken er naar uit om samen te gaan racen. In 2016 en de jaren daarna.”

Lange termijn visie

Luca Guercilena – Trek Factory Racing:  “Deze samenwerking is fantastisch nieuws. Toen we twee jaar geleden met het team begonnen hadden we een visie voor de lange termijn. Met Segafredo hebben we een partner gevonden die deze kernwaarde van ons team deelt. De stabiliteit die deze samenwerking met zich meebrengt biedt ons de mogelijkheid om te investeren in onze plannen en te werken aan de ontwikkeling van jonge renners voor nu en de nabije toekomst.”

Bekende namen

Het Trek-Segafredo team heeft een unieke verdeling van de grootste kampioenen zoals Zwitser Fabian Cancellara en Nederlander Bauke Mollema die hoge ogen moeten gaan gooien tijdens de klassiekers en Tour de France. Daarbij rijden er verschillende beloftes voor het team zoals de jonge Belg Jasper Stuyven.

UCI World Tour

Het Trek-Segafredo team doet mee aan de UCI WorldTour, 's werelds professionele circuit dat alle grote wegwedstrijden de omvat: de drie grote rondes (Giro, Tour, Vuelta), verschillende klassiekers zoals de Ronde van Vlaanderen en Parijs Roubaix en de vele andere spectaculaire wedstrijden over de hele wereld.

Meer over het team leest u op www.treksegafredo.nl