FOLLOW US ON   Segafredo Facebook Fan Page
Zoek op de website
  • nl
Share this page on
Facebook
Twitter
DE 5M VAN SEGAFREDO

Het geheim achter onze koffie!

La Missione - De Missie

'Let's discover the world, the charm, the culture and te flavour of the authentic Italian Espresso, and spread all over the world our passion for the Espresso.' Dat is onze drive. Wij leveren u dus niet alleen de beste kwaliteit Espresso. Onze agenti hebben u veel meer te bieden. Advies, service, opleiding en begeleiding in de bereiding van de perfecte authentieke Italiaanse Espresso. Deskundig en accuraat. Servizio e qualitá.

La Miscela - De Melange

Segafredo Zanetti is de enige koffiebrander ter wereld, die de kwaliteitscontrole van koffieplant tot de Espresso in het kopje van de klant in eigen beheer heeft. Segafredo Espresso bestaat uit een uitgekiende kwalitatief hoogwaardige melange van alleen de allerbeste Arabica en Robusta koffiebonen. Het volgens een oud Venetiaans recept langer en dieper branden vande melange geeft Segafredo de kenmerkende body en heerlijke smaak. Tipico e originale.

Il Macinadosatore - De Molen

Om de voortreffelijke smaak van een authentieke Italiaanse Espresso te garanderen, dient de maalgraad van de molen zeer precies te worden ingesteld. Regelmatig controle van de molen, zorgt ervoor dat de Espresso bonen constant even fijn gemalen worden. In combinatie met de juiste dosering is het juiste maalspectrum namelijk een belangrijke factor bij het ontstaan van de bekende cremelaag. Crema famoso.

La Macchina - De Machine

De espressomachine heeft een grote invloed op de kwaliteit van de door u geserveerde Espresso. Watertemperatuur, doorloopsnelheid en druk moeten correct en nauwkeurig zijn afgesteld. Het dagelijks schoonmaken van en het periodiek onderhoud aan de machine, zorgt ervoor dat deze in topconditie blijft. Alleen dan geeft u de Espresso kans zijn bijzondere karakter en geurige aroma aan uw klant te tonen. Aroma Speciale.

La Mano - De Hand

Een optimale afstemming tussen melange, maalgraad van de molen, dosering van de gemalen Espresso, hoeveelheid en temperatuur van het water vormen de basis voor een perfecte,authentieke Italiaanse Espresso. Onze kennisoverdracht over deze aspecten is daarom essentieel, want uiteindelijk bepaalt  uw vakmanschap bij bereiding van de Espresso het succes van de door u geserveerde Espresso. Espresso perfetto.