FOLLOW US ON   Segafredo Facebook Fan Page
Zoek op de website
  • nl
Share this page on
Facebook
Twitter
ACTIVITEITEN

De meeste geliefde koffie ter wereld. Voor horeca en consumenten

Horeca

Segafredo Zanetti heeft altijd nauwe banden onderhouden met de horeca- en cateringsectoren. Het is een cruciaal onderdeel van de cultuur van ons bedrijf. Segafredo Zanetti biedt professionele cateringservices, een geïntegreerd gamma aan producten en services aan die speciaal ontwikkeld zijn om aan alle eisen van de markt te voldoen.

Dit omvat reguliere activiteiten, zoals telefonische ondersteuning via het uitgebreide nationale netwerk van het bedrijf, maar ook extra diensten zoals cliënten helpen bij het kiezen van apparatuur, en een zorgvuldig ontwikkeld trainingsplan voor horecapersoneel. Dit alles met maar één doel: klanten kennis laten maken met de echte espressocultuur, zodat de eindgebruiker kan genieten van een product van uitstekende, consistente kwaliteit. Segafredo Zanetti heeft dan ook een rotsvast vertrouwen in de “barista” als iemand die zijn ethos en reputatie kan overbrengen naar consumenten.

Exclusieve blends speciaal gemaakt voor de horeca. Ze zijn zorgvuldig samengesteld om de intrinsieke eigenschappen van de koffiebonen tot leven te laten komen: ze worden gemaakt van de beste Arabica- en Robusta-bonen, die de echte Italiaanse espresso zijn body en smaak geven. Naast koffie, omvat het horecagamma van Segafredo Zanetti ook zorgvuldig geselecteerde regionale producten, zoals cacao, thee en kruiden.

Verder weet Segafredo Zanetti maar al te goed dat koffie en kwaliteit alleen niet voldoende zijn; ook de sfeer en entree zorgen ervoor dat de klant steeds weer terugkomt. Daarom heeft het een elegante serie horecamaterialen ontwikkeld, die rekening houdt met de activiteiten van de "barista" en de aankleding van de horecagelegenheid.

Thuis

De thuisbasis van de ware espresso is de bar/het cafe, maar steeds meer mensen genieten van thuis bereide koffie; een voorrecht dat weinigen willen opgeven.

De combinatie van passie, ervaring en de beste blends is het geheim achter de ware smaak van Italiaanse koffie, een van de meest geliefde ter wereld.